

 A minimum of twenty (20) minutes synchronous learning per period. 		 On Wednesday, a minimum of ten (10) and maximum of fifteen (15) minutes synchronous learning per period. On Wednesday, all teachers have lunch scheduled from 12:45 - 1:30 pm. On Wednesday, during the student/teacher lunch Monday, Tuesday, Thursday, Friday) the "lunch" period has been reassigned as a Student Support period for student assistance. 	
Times/Periods	Monday, Tuesday, Thursday, Friday (<u>Full Day Schedule)</u>	Times/Periods	Wednesday
By 8:00 a.m.	The teacher signs in daily.	By 8:00 a.m.	The teacher signs in daily.
8:05- 8:25 a.m.	The teacher will prepare lessons, grade assignments, and/ or communicate with parents.Morning Meeting or PLCs	8:05- 8:25 a.m.	The teacher will prepare lessons, grade assignments, and/ or communicate with parents.Morning Meeting or PLCs
8:30 - 9:15 a.m Period 1 (45 minutes)	Period 1	8:30- 9:00 a.m. Period 1 (30 minutes)	Period 1
9:20 - 10:05 a.m Period 2 (45 minutes)	Period 2	9:02- 9:32 a.m. Period 2 (30 minutes)	Period 2
10:10 - 10:55 a.m Period 3 (45 minutes)	Period 3	9:34- 10:04 a.m. Period 3 (30 minutes)	Period 3
11:00 - 11:45 a.m Period 4 (45 minutes)	Period 4	10:06-10:36 a.m. Period 4 (30 minutes)	Period 4 *Teachers on" lunch" can schedule support for students on " lunch "
11:50am - 12:35 p.m. Period 5 (45 minutes)	Period 5	10:38- 11:08 a.m. Period 5 (30 minutes)	Period 5 *Teachers on" lunch" can schedule support for students on " lunch "
12:40 - 1:25 p.m. Period 6 (45 minutes)	Period 6	11:10-11:40 a.m. Period 6 (30 minutes)	Period 6 *Teachers on" lunch" can schedule support for students on " lunch "



1:30 - 2:15 p.m. Period 7 (45 minutes)	Period 7	11:42 a.m 12:12 p.m. Period 7 (30 minutes)	Period 7
2:20 - 3:05 p.m. Period 8 (45 minutes)	Period 8	12:14-12:44 p.m. Period 8 (30 minutes)	Period 8
		12:45-1:30 p.m.	Teacher's Lunch
		1:30-2:10 p.m. (40 minutes)	Student Support Period
		2:15-3:10 p.m. (55 minutes)	Professional Learning Time may include but is not limited to:



STUDENT SUPPORT

Grade Levels	Time	Description	
Pre K- 12	1:30- 2:10 p.m. (40 minutes)	 Student Support may include but is not limited to: Small group instruction Live Zoom/Google Meeting intervention sessions for students requiring extra assistance Conducting or participating in virtual parent conferences including other stakeholders such as School Counselors, Teachers, CITs, and Building Administrators Responding to parent and student emails Student therapy sessions (as required by IEP) Student workshops on study skills Tutoring Scheduled group check-ins with vulnerable students Enrichment sessions School Counselor: workshops with students, character education, high school applications, individual advisement sessions, academic advisement sessions, parent conferences CIT's: Anti Bullying workshops, behavior check ins, attendance phone calls, parent conferences Library Media Specialist: Book clubs, novel studies, research labs, enrichment workshops Instructional Coaches, Math Coaches, Literacy Coaches, Reading Specialist: student pull out sessions, mini workshops with students, enrichment opportunities, virtual tours, develop professional development 	

Teachers will keep a log of Student Support activities subject to review by the building administrators.



PROFESSIONAL LEARNING TIME

Grade Levels	Time	Description
K- 8	2:15- 2:55 p.m. (40 minutes)	 Professional Learning Time may include but is not limited to: Grade Level Meetings Vertical Articulation Content Area Meetings Professional Learning Communities
9-12	2:15- 3:10 p.m. (55 minutes)	 Book Studies Mini-sessions with instructional coaches School meetings for data analysis School Leadership Committees Professional Development CAR Pilot meetings